Dodano: 2007-06-10 13:22
Chociaż perwersyjne kawałki brykaja mi po glowie, dla mojej kochanej Schwei - po jej jakże długiej nieobecności - mogę zadedykować tylko:
Joe Cocker - You are so beautiful
Dodano: 2007-06-10 13:29
Ja poproszę w pisanki....co bynajmniej nie kopa :) :lol:
Koniec i bomba, a kto czytał, ten trąba ! Witold Gombrowicz.
Dodano: 2007-06-10 13:47
| kontragekon napisał(a): |
| ...A kotkom dam kocimiętki, co by je tu znów przyciągnąć... :twisted: |
To jest przekupstwo
| Stary_Zgred napisał(a): |
| Spróbój Gekonku kocinie posmarować kawiorem - toż to jęzorek w ruch pójdzie :D |
MIAUUUU :D
| dr_Faustus napisał(a): |
| Noonka to najlepsze kocie jakie znam... |
Mrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :)
Aż kotce przeszedł foch :*
| tylko nerwowe czasami...co i mi sie udziela... |
Ale jakby nie było, i tak wszystko moja wina
Czyli po staremu
Ale ja śmiem twierdzić, że to brak zielonego w krwi Twojej tak odmóżdża Hełma
Trza by nam to nadrobić :lol:
Dodano: 2007-06-10 15:01 Zmieniono: 2007-06-10 16:04
Hmm
| noone81 napisał(a): |
|
Ale ja śmiem twierdzić, że to brak zielonego w krwi Twojej tak odmóżdża Hełma Trza by nam to nadrobić :lol: |
Oj Ty Kocie niecnoto :!: Doktóra mi tu na złą drogę :?: O doktora mózg to juz ja zadbam, nawet książkę mu kupię... Chociaż wieść gminna niesie, ze książkę to już on ma... :roll: Hmm... 8O
Dodano: 2007-06-10 15:31
| Oj Ty Kocie niecnoto :!: Doktóra mi tu na złą drogę :?: |
Niach niach niach
Mrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :)
Ale nie widzę, żeby El Doktorro jakoś szczególnie oponował
:lol:
Dodano: 2007-06-10 16:21
ŁŁŁŁŁŁo! Tu mnie jeszcze nie bylo! :twisted: To tutaj sie puszczasz Gekono jedna.... a mnie samą na galezi zsuplaną zostawilas :roll:...teraz juz wiem gdzie kociamber przesaduje jak sie od picia na galezi wymiguje :twisted: :twisted: :twisted: Nie ladnie...oj Be RZy Da Le!! tajne spotkania sobie smarujace urzadzaja a wężatko nic nie wie :evil: :evil: :evil: Normalnie chyba znowu sie zsupłam 8) 8) 8)
nie wspomne o tej malej kocicy wspolniczce mojej...ukrywa sie i nawet nie ma z kim przewrotu nastepnego planowac!
Dodano: 2007-06-10 16:35 Zmieniono: 2007-06-10 16:38
| Lynn napisał(a): |
| ŁŁŁŁŁŁo! Tu mnie jeszcze nie bylo! :twisted: To tutaj sie puszczasz Gekono jedna.... |
Hehe, no widzisz, jak słabo mnie pilnujesz, Wężusiu :?: Możesz się tu trochę popuszczać, tylko mi Doktora nie dotykaj :!: (certyfikat na wyłączność podpisałam ja i bisy) :twisted: :twisted: :twisted:
Dodano: 2007-06-10 16:36
Posmarujcie wezowi co by sie nie zasuplił na amen... :twisted: :twisted: :twisted: Zeby dac dobry przyklad to Dottore posmaruje w ten oto sposob:
Lynn moja droga, pieknie śpiewasz!!!! Urzekł mnie Twoj glos i miekkie nogi mi sie robią :lol: :lol: :lol:
A co do Noone i Gekko - Dottore jednak musi zaoponować, z reszta wczesniej juz wspominal, ze bierze rozbrat z alkoholem... Co nie znaczy, ze kocicy na smyczy prowadzał nie bedzie do naszego zrodla...
Dodano: 2007-06-10 16:43
| Dottore jednak musi zaoponować, z reszta wczesniej juz wspominal, ze bierze rozbrat z alkoholem... |
Gekonu przylgi robią się miękkie, gdy doktór tak mówisz *rozmarzony gekon* :oops: :oops: :oops:
Dodano: 2007-06-10 16:52
| [quote:fc40dee5bf="dr_Faustus"] Dottore jednak musi zaoponować, z reszta wczesniej juz wspominal, ze bierze rozbrat z alkoholem... |
Gekonu przylgi robią się miękkie, gdy doktór tak mówisz *rozmarzony gekon* :oops: :oops: :oops:[/quote:fc40dee5bf]
a teraz WSZYSCY BIJEMY BRAWO!!! :)
<kurtyna opada
> , a Semjan podstępnie wyciąga Dr..na lampeczkę smacznego czegoś co dawno ustalili :twisted: i to nie jest przysmak z puchatkowego lasku :lol:
Dodano: 2007-06-11 01:04
Rybenko gekonowa nasza najkochansza!!!!! ja cie pilnowac nie bede bo sama siebie ledwo upilnowac potrafie :twisted: :twisted: :twisted:
co za tym idzie napisze esej pod tytulem " waz a paw-czyli ile ciemnych fortun trza aby weza do stanu krytycznego doprpwadzic..." rozwieje wszelkie watpliwosci i jak nasza anna maria czopek zaspiewala "niech ktos zatrzyma wreszcie swiat" - bo sie porzygam ale....nie o to nie o to!!!
o!!! wlasnie mam czkawke to juz 2 stadium...ten post bedzie dlugi jak skoncze go pisac moze przestanie byc mi nie dobrze 8)
doctrorre!!! tak mi kochany posmarowalees ze bede chodzic jak karuzela na jarmarku nawet hamulce dzialaja...no moze nie do konca
wlasciwosci rozmiekczajace ma tylko cocolino i waz... to ci dopiero newans...ino ze wezatko samo w sobie rozmiekczone zostalo i co teraz??? nawet w dupie wszystkiego miec nei moge bo za miekka
toz to skandal kolejny ale znow nie o to nie o to.
Puszczac sie tutaj nie bede bo to temat o smarowaniu wiec sie nie godzi. Gekona badz spokojna o Doctorre ja do niego co najwyzej z migdalkami lub sandalkami pojde- zadnego puszczania , aj pramiss my precious!!!!!
< wezatko rozplynelo sie w poscieli w owieczki scigajac nadlatujace helikoptery...jedno jest pewne...jutro glowa bedzie bolala!!!>
Dodano: 2007-06-11 07:08
Wężątko, a ładnie to tak wężykiem chodzić :?: Nie dość, że s-puszczasz się samodzielnie, to jeszcze do pościeli :!: Wstyd mi za Ciebie, doprawdy :twisted:
| badz spokojna o Doctorre ja do niego co najwyzej z migdalkami lub sandalkami pojde |
Wąż, Ty perwero :!: Dottore nie będzie nikomu masował migdałków za moim plecami :!: :!: :lol:
Dodano: 2007-06-11 12:27
Właśnie sobie wymyśliłam, że posmaruję Wężusiowi... dupę :lol:
Tą, w której często Wężuś ma wszystko. Żeby łagodniej wchodziło to wszystko w posmarowaną dupę Wężusia :D
:D
Dodano: 2007-06-11 12:58
A ja dopiero odkryłam, że Wężyk wspaniałe wiersze pisze 8O Mam na myśli manifę prześwietną... Pod wrażeniem jestem :twisted: Lapidarnie i na temat :D
Dodano: 2007-06-11 13:09
| A ja dopiero odkryłam, że Wężyk wspaniałe wiersze pisze 8O Pod wrażeniem jestem :twisted: |
dletgo, że pewnie :wink: po pijaku powstają, a snake widocznie słabiutko popija :lol:
a ja tam nikomu nie będę smarował....najwyżej sam sobie posmaruję...kanapkę dżemkiem.
GEKON WEŹ SIĘ ZA ROBOTĘ !
bo do szefa zadzwonię w sprawie Twojego seksualnego podejścia do pracy :lol:
Dodano: 2007-06-11 13:38
| Semjan napisał(a): |
| GEKON WEŹ SIĘ ZA ROBOTĘ ! |
Ty tu się nie mądruj, bo ja piszę posty w przerwach. A że dużo tekstów tworzę, a również szybko, to i dużo przerw mam pomiędzy :twisted:
A wziąć się mogę ewentualnie za mojego Doktora, jak już wróci z pracy :twisted: I pięknie mu wtedy posmaruję :lol:
A teraz zajmę się Tobą:
Semjan ma śliiiiiiiiiiiiiiiiiiczne imię (i wiele o nim mówiące) :oops: :roll: 8O
Dodano: 2007-06-11 13:56
[quote="kontragekon]
Ty tu się nie mądruj, bo ja piszę posty w przerwach. A że dużo tekstów tworzę, a również szybko, to i dużo przerw mam pomiędzy :twisted: [/quote]
bo Ci wyciagnę co Kodeks Pracy mówi o przerwach pracowniczych Słodziaku!! :lol:
[quote="kontragekon]
A teraz zajmę się Tobą:
Semjan ma śliiiiiiiiiiiiiiiiiiczne imię (i wiele o nim mówiące) :oops: :roll: 8O[/quote]
dżinasss, kurna....ja się kręcę :) :lol: :lol: normalnie zwilżyłem się w oczętach ze szczęścia :oops:
Dodano: 2007-06-11 15:03
| ...dżinasss, kurna....ja się kręcę :) :lol: :lol: normalnie zwilżyłem się w oczętach ze szczęścia :oops: |
Ja mogę Cię do tego zwilżyć wazelinką gdzieniegdzie :lol:
Dodano: 2007-06-11 16:45
| [quote:757a9d6dac="Semjan"]...dżinasss, kurna....ja się kręcę :) :lol: :lol: normalnie zwilżyłem się w oczętach ze szczęścia :oops: |
Ja mogę Cię do tego zwilżyć wazelinką gdzieniegdzie :lol:[/quote:757a9d6dac]
8O a co potem się będzie działo ?? ....zwilżysz i....aż się boję pomyśleć :oops:
Dodano: 2007-06-11 16:59
Sejmanie kochany, wezatko nie potrzebuje picia zeby glupoty wytwarzac...wymyslanie deilizmow jest integralna czescia wezowej natury...o! w przyszlym roku pojade do wroclawia na festiwal piosenki debilnej i napewno go wygram :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Dziekuje ci Gekoniku za docenienie tego swiatlego dziela ktore niesie ze soba wiekopomne przeslanie :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Gad zawsze gada zrozumie :twisted:
Noonka skarbie!! zycia ci nie starczy zeby te powierzchnie posmarowac !!!!! pozatym tak byc nie moze!! kazdy moglby sobie tam wejsc a to przeciez nie jest schron przeciwlotniczy :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Dodano: 2007-06-11 21:26
| ...Noonka skarbie!! zycia ci nie starczy zeby te powierzchnie posmarowac !!!!! pozatym tak byc nie moze!! kazdy moglby sobie tam wejsc a to przeciez nie jest schron przeciwlotniczy :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: |
Słuchaj Wężuś! To może wspólnie Semjankowi posmarujemy?
Przyniosę wiaderko wazelinki i zrobimy Mu schron przeciwlotniczy w uszach :lol: Co Ty na to :?:
Dodano: 2007-06-11 21:32
| Słuchaj Wężuś! To może wspólnie Semjankowi posmarujemy?
Przyniosę wiaderko wazelinki i zrobimy Mu schron przeciwlotniczy w uszach :lol: Co Ty na to :?: |
Kategorycznie nie zgadzam sie na wazelinę!!! :evil: Ewentualnie proszę bitą śmietaną w ramach późniejszej konsumpcji :lol:
a swoją drogą,....schron lotniczy w uszach??... :roll: 8O mihihihi oj Słoneczko! :lol:
Dodano: 2007-06-12 13:48
| [quote:38f1090ac8="noone81"]Słuchaj Wężuś! To może wspólnie Semjankowi posmarujemy?
Przyniosę wiaderko wazelinki i zrobimy Mu schron przeciwlotniczy w uszach :lol: Co Ty na to :?: |
Kategorycznie nie zgadzam sie na wazelinę!!! :evil: [/quote:38f1090ac8]
Tra la la la la la la
Dodano: 2007-06-12 14:00
uwaga - upał staje się nie do wytrzymania :!: moja Żona pisze dzięki temu coraz głupsze posty :!: :twisted:
Dodano: 2007-06-12 14:43
| SCHWEIGENDE napisał(a): |
| uwaga - upał staje się nie do wytrzymania :!: moja Żona pisze dzięki temu coraz głupsze posty :!: :twisted: |
Jak widać, choroba ta jest zaraźliwa :twisted:
Lov Ju Zdziro :*